HET BEDRIJF

Geschiedenis

Hoe het allemaal begonnen is, 20 jaar geleden..

Bouwbedrijf G.A. van der Velden is opgericht op 1 januari 1996 en is gevestigd aan de Hoogweg 2C te De Lier. Voorheen was hier bouwbedrijf W.J. van der Stok gevestigd, echter door gezondsheids problemen heeft de heer van der Stok zijn bedrijf verkocht aan Geert en Nicoline van der Velden. Geert was op dat moment als een van de drie werknemers al eenentwintig jaar in dienst bij van der Stok. De andere twee waren Herman en Sjaak. Deze twee zijn bij de overname van het bedrijf in loondienst gekomen bij Geert. 

Al snel bleek dat het erg druk ging worden met de lopende opdrachten, dus kwamen er personeelsleden bij. Tegenwoordig hebben wij zes vaste timmermannen in dienst. De werkplaats was een ouderwets pand met de nodige mankementen, zodoende hebben we in 2007 besloten om plannen te maken voor nieuwbouw. De afgelopen 20 jaar hebben wij een goede naam opgebouwd en veel werk verricht in het Westland en omstreken. Verreweg het leeuwendeel van onze opdrachten verkrijgen wij door middel van mond-tot-mond reclame; de beste reclame die er is!

Werkwijze

Kwaliteit en Vakmanschap..

Bouwbedrijf G.A. van der Velden heeft 6 timmermannen in dienst met een schat aan ervaring. De meeste van hen werken al van jongs af aan bij ons bedrijf en zijn zelfs uitgegroeid van leerling timmerman naar zelfstandig uitvoerder. Wanneer u bouwplannen heeft, kunt u contact opnemen met ons via de e-mail of de telefoon. Wij maken dan een afspraak met u om de bouwplannen bij ons aan werkplaats, maar meestal bij u thuis, met elkaar door te nemen. Nadat u uw bouwplannen aan ons kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u van ons vrijblijvend een gespecifieerde offerte. Indien u akkoord gaat met de offerte wordt er in onderling overleg een startdatum gepland waarop de bouwwerkzaamheden zullen beginnen.

Diensten

Gespecialiseerd in complexe verbouwingen en woningvergrotingen!

Bouwbedrijf G.A. van der Velden heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het verrichten van grote- en kleine verbouwingsprojecten, maar wij zijn ook bekwaam in het bouwen van complete woningen en bedrijfsgebouwen.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Woningbouw
  • Bedrijfsruimtes
  • Verbouwingen
  • Aanbouw
  • Dakkapel
  • Dakopbouw
  • Garage
  • Badkamer
  • Kozijnen


Kortom: voor alle bouwkundige activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres.